Coronavirus: angajat al Ambulanței Suceava, mort din cauza infecției

Adisa Codruț |
Data publicării:
Ambulanță
Ambulanță

Un angajat al Serviciului de Ambulanță de la Suceava în vârstă de 53 de ani a murit azi, din cauza infecției cu coronavirus.

Un bărbat de 53 de ani, ambulanțier la Stația Suceava a Serviciului de Ambulanță Județean, a murit, azi, din cauza infecției cu coronavirus.

Potrivit monitorulsv.ro, în urmă cu două săptămână bărbatul s-a simțit rău și a plect acasă, iar pe 23 sau 24 martie, a mers la Direcția de Sănătate Publică Suceava și, pentru că avea simptome sugestive pentru infecția cu coronavirus, a fost testat. În data de 30 martie a fost confirmat pozitiv, dar din păcate nu a mers la spital. Astfel, starea sa s-a agravat și azi, 7 aprilie, a murit la domiciliu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel