Coronavirus: Bărbat care trebuia să stea izolat, amendat cu 10.000 lei pentru că DSP-ul nu l-a găsit acasă

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Bani, salariu
Bani, salariu

Un bărbat care se întorsese din Italia și care trebuia să stea izolat la domiciliu 14 zile a fost amendat de inspectorii DSP Galați pentru că a ieșit din casă!

Un bărbat care s-a întors la Galați, din Lombardia, pe 28 februarie, a fost amendat cu 10.000 lei, după ce medicii epidemiologi împreună cu polițiştii gălățeni au constatat că acesta nu a respectat condițiile de izolare la domiciliu, au anunțat, joi, reprezentanții Direcției de Sănătate Publică (DSP) Galați.

Potrivit sursei citate, bărbatul a devenit recalcitrant încă de când a fost informat, telefonic, de medicii DSP Galați, că trebuie să rămână în autoizolare la domiciliu, împreună cu familia, formată din alte trei persoane.

La controlul efectuat de medicii DSP şi polițişti, la domiciliul bărbatului au fost găsite doar cele trei persoane, membrii familiei, însă bărbatul nu se afla acolo, motiv pentru care s-a întocmit proces verbal pentru aplicarea unei sancțiuni de 10.000 lei pe numele bărbatului, notează Agerpres.

Surse neoficiale susțin că acesta ar fi plecat înapoi în Italia, la scurt timp după ce a venit acasă, în Galați, nemulțumit că trebuie să rămână 14 zile în carantină.

Potrivit Prefecturii Galați, la acest moment, un număr de 615 persoane sunt izolate la domiciliu, patru sunt în carantină într-un spațiu special amenajat, iar nouă, dintre care trei minori, sunt internate în spital.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel