Coronavirus, China: 12 noi cazuri de infectare

Adisa Codruț |
Data publicării:

Statul chinez a raportat 12 noi cazuri de infectare cu noul coronavirus duminică, în scădere faţă de cele 16 cazuri anunţate cu o zi înainte şi niciun nou deces.

Cea mai recentă raportare din China - cea de duminică, 19 aprilie, arată 12 noi cazuri de infectare cu noul coronavirus, în scădere faţă de cele 16 cazuri anunţate cu o zi înainte şi niciun nou deces. Din totalul noilor cazuri de îmbolnăvire, opt sunt importate, în scădere cu unul faţă de sâmbătă, conform buletinului zilnic de informaţii furnizat de Comisia Naţională de Sănătate, potrivit Agerpres.

În acelaşi interval de timp s-au înregistrat patru cazuri de infectare pe plan local, dintre care trei în provincia Heilongjiang din nord-estul Chinei şi unul în regiunea autonomă Mongolia Interioară. Autorităţile chineze au raportat, de asemenea, 49 de noi cazuri asimptomatice, comparativ cu bilanţul de 44 din ziua anterioară. În China continentală s-au înregistrat până la sfârşitul zilei de duminică 82.747 de cazuri şi 4.632 de decese

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel