Coronavirus: cum s-au pregătit autoritățile din Cluj

Florina Pop |
Data publicării:
Călătorie
Călătorie

Autoritățile județene din Cluj precizează că 487 de persoane sunt izolate voluntar la domiciliu.

Coronavirus, Cluj. Reprezentanții Prefecturii Cluj au precizat că la Aeroportul Internațional Avram Iancu "se aplică toate măsurile comunicate în informările anterioare, iar instituțiile implicate în gestionarea situației sunt în permanentă comunicare cu Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, pentru informări în timp real și corecte".

Potrivit acestora, 6 spații pentru carantină, cu o capacitate de 197 locuri, au fost identificate în județul Cluj. Până acum au fost evaluate medical la sosirea pe aeroport 751 de persoane, iar 487 dintre acestea provin din județul Cluj și au fost izolate voluntar la domiciliu. "Toți sunt asimptomatici", se mai precizează în comunicatul Prefecturii.

În ce privește kiturile pentru determinarea COVID-19, acestea "vor ajunge mâine în județul Cluj". "În cadrul dispeceratului 112, există un medic specialist care să ofere consiliere celor care apelează, pentru a nu aglomera inutil activitatea spitalelor. În acest moment, nu este nicio persoană care să fie confirmată cu infectarea cu noul coronavirus în județul Cluj", conform sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel