Coronavirus, încă 2 cazuri confirmate. Total în România: 97 de cazuri!

Dana Lascu |
Data publicării:
Coronavirus Covid-19
Coronavirus Covid-19

Încă două noi cazuri de infecție cu coronavirus au fost confirmate în România.

Conform Grupului de Comunicare Strategică, ne apropiem și mai mult de pragul spihologic de 100 de cazul când vom intra în scenariul 3, care presupune măsuri și mai drastice. Ultimele două cazuri sunt:

Cazul 96 - o femeie, în vârstă de 47 de ani, din București, contact direct al cazului 45 (bărbat de 20 de ani venit din Italia și intrat în carantină la Satu Mare, n.r.), asimptomatică, aflată în autoizolare la domiciliu;

Cazul 97 – este un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din județul Dolj, venit în 5 martie din Brescia, în autoizolare până în 12.05 când s-a internat la Spitalul de boli infecțioase din Craiova cu simptome specifice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel