Coronavirus, infecție: 99 de cazuri diagnosticate în România!

Dana Lascu / 14 Martie 2020 / 14:05
Teste
Teste

Încă două cazuri de infecție cu coronavirus au fost confirmate oficial în România. Este vorba de două persoane, soț și soție, din Constanța. 

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că încă două cazuri de infecție cu coronavirus au fost confirmate în România. Acestea sunt: 

Cazul 98 - o femeie în vârstă de 53 de ani, din Constanța, care a călătorit în Austria și Germania. Este medic de laborator, confirmată pozitiv, testul a fost lucrat în rețea privată.

Cazul 99 - este un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din Constanța, soțul cazului nr. 98. Și în cazul lui testul a fost lucrat tot în rețea privată.

Cei doi s-au întors în data de 7 martie 2020 de la Viena, Austria. 

„Sunt spitale private care dețin aparate Real Time PCR și personal de specialitate aferent pentru realizarea acestor teste. Sunt aparate de același tip ca cele folosite în restul rețelei de stat. Testele negative nu sunt incluse în situația pe care o raportăm noi. Însă, testele pozitive le vom include”, a epxlicat Grupul de Comunicare Strategică. 

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy