Coronavirus, Irlanda: unitățile de terapie intensivă vor fi la capacitate maximă în câteva zile

Adisa Codruț / 27 Martie 2020 / 19:01
Coronavirus
Coronavirus

Irlanda se așteaptă ca în câteva zile, unitățile de terapie intensivă să ajungă la capacitate maximă, ținând cont de rata de răspândire a coronavirusului.

Unităţile de terapie intensivă din Irlanda vor ajunge la capacitate maximă în câteva zile, ţinând cont de rata de răspândire a coronavirusului, însă serviciul de sănătate are planuri pentru a face faţă solicitărilor, a declarat vineri premierul Leo Varadkar, potrivit unor surse citate de agerpres.ro. „Sunt îngrijorat. Situaţia actuală este că avem paturi goale la terapie intensivă.

Însă, după cum decurg lucrurile, unităţile noastre vor fi la capacitate maximă în câteva zile”, a spus Varadkar în faţa reporterilor.

„Se întâmplă deja asta în întreaga Europă şi se pare că se va întâmpla şi aici, aşa că trebuie să avem pregătite planuri. Trebuie să ne asigurăm că avem capacităţi de rezervă la terapie intensivă, ventilatoare, dispozitive CPAP (de presiune pozitivă continuă a căilor respiratorii). Şi toate acestea se întâmplă. Se fac eforturi fără precedent”, a adăugat el.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy