Coronavirus: noi cercetări privind riscul de transmitere

Angela Sabău |
Data publicării:

Riscul de transmitere a noului coronavirus prin instalațiile de aer condiționat a fost explicat de dr. Virgil Musta, de la  Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara. 

Mai mulţi cercetători au tras un semnal de alarmă cu privire la riscul de transmitere a noului coronavirus şi au cerut Organizației Mondiale a Sănătății să reevalueze modalitatea de transmitere a acestuia. 

"Este un studiu mai vechi, reanalizat acum. Se ştia despre asta, şi chiar am văzut un film foarte interesant despre această transmitere şi existenţa particulelor mici care stau în suspensie în aer mai mult timp faţă de cele mari, care coboară mai repede şi contaminează şi suprafeţele”, a început explicația dr. Virgil Musta.

Citește întreaga declarație pe DC NEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel