Urmărește dezbaterea live

Coronavirus: Pacientul ZERO din Wuhan. Cum a început TOTUL

Adisa Codruț |
Data publicării:
Coronavirus
Coronavirus


Specialiștii chinezi au descoperit pacientul zero infectat cu COVID-19. Iată cine este, cum a început întregul coșmar al pandemiei și cum au descoperit că e un nou virus.

Cercetătorii chinezi au stabilit cine a fost pacientul zero infectat cu COVID-19. Din spusele lor, se pare că prima persoană a fost o femeie în vârstă de 57 de ani din Wuhan, orașul din care a plecat întreagul coșmar, notează DC News.

Cum au apărut primele simptome

Numele ei este Wei Guixian și este vânzătoare de creveți în piața de pește Huanan, din Wuhan. Aceasta a început să se simtă rău încă din 10 decembrie 2019, dar a crezut că este doar o gripă de sezon și s-a dus la o clinică mică și aglomerată din apropiere. În plus, aceasta susține că vaccinul anti-gripal pe care i l-au administrat medicii nu a ajutat-o.

"M-am simțit puțin obosită, dar nu la fel de obosită ca în anii precedenți. În fiecare iarnă am gripă, așa credeam că este și acum", povestește Wei Guixian.

 

Citește mai multe pe DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel