Coronavirus: patru cadre operative ale ISU Galați, confirmate pozitiv

Adisa Codruț |
Data publicării:
Teste Covid-19
Teste Covid-19

Patru acadre operative ale ISU Galați au fost infectate cu noul coronavirus și 31 sunt în izolare la domiciliu. Ancheta epidemiologică este în curs de desfășurare. 

Patru cadre operative de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi sunt infectate cu COVID-19, iar alte 31 au fost plasate în izolare la domiciliu, a anunţat, miercuri, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galaţi, conform agerpres.ro. Potrivit sursei citate, ancheta epidemiologică continuă, iar testele vor fi făcute doar la persoanele simptomatice, urmând să fie extinse, după caz.

„Se continuă ancheta epidemiologică la ISU Galaţi, unde, până acum, au fost testaţi pozitiv la coronavirus patru lucrători ISU, în timp ce 31 de pompieri, colegi de tură cu cei patru, au fost puşi în autoizolare la domiciliu, cu familiile”, a declarat purtătorul de cuvânt al DSP Galaţi, Liliana Iordăchescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel