Coronavirus, premierul Orban și miniștrii săi: Rezultatele testelor

Angela Sabău |
Data actualizării: | Data publicării:
Premierul Ludovic Orban. Foto: gov.ro
Premierul Ludovic Orban. Foto: gov.ro

Premierul interimar Ludovic Orban a fost testat pentru noul coronavirus, după ce a intrat în contact cu un senator care ulteiror a fost confirmat ca fiind pozitiv. El a primit astăzi rezultatul testului, precum și ceilalți miniștri care au fost testați. 

Premierul Ludovic Orban a fost testat în cursul zilei pentru noul coronavirus (COVID-19), după ce a intrat în contact cu un senator PNL care ulterior a fost testat pozitiv. De asemenea, mai mulți miniștri și membri PNL au fost in contact cu senatorul Vergil Chițu, după care s-au autoizolat la domiciliu, până la primirea rezultatelor testului.

Rezultatul testului petnru premierul Ludovic Orban este NEGATIV.

De asemenea, miniștrii care au fost testați la Parlament, au rezultate negative!

Miniștrii care au fost testați negativ sunt: Victor Costache, Raluca Turcan, Nicolae Ciucă, Florin Cîțu, Virgil Popescu, Adrian Oros, Marcel Boloș, Marcel Vela, Ionuț Stroe, Costel Alexe, Bogdan Gheorghiu, Ion Ștefan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel