Coronavirus: Spania confirmă primul caz de infectare

Georgiana Ioniță |
Data actualizării: | Data publicării:
Coronavirus
Coronavirus

Spania a confirmat primul caz de infectare cu noul coronavirus după ce un bărbat a fost diagnosticat pe insula La Gomera din Canare, a anunţat Ministerul Sănătăţii vineri seara târziu.

Pacientul face parte dintr-un grup de cinci persoane, luat sub observaţie pe insulă şi izolat joi după ce s-a descoperit că unii dintre ei au intrat în contact cu un bărbat german diagnosticat cu virusul, a declarat ministerul, noteaza Agerpres.

Ministrul sănătăţii Salvador Illa va conduce o reuniune ministerială sâmbătă pentru a discuta răspunsul Spaniei în faţa acestei epidemii izbucnite în China şi care a infectat peste 10.000 de persoane şi a ucis peste 200 în întreaga lume.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel