Coronavirus: Trei japonezi, evacuaţi din Wuhan sunt infectaţi

Teste coronavirus       FOTO: printscreen Agenția Chineză Xinhua
Teste coronavirus FOTO: printscreen Agenția Chineză Xinhua

Trei dintre cei 206 de pasageri japonezi evacuaţi miercuri din oraşul Wuhan sunt contaminaţi cu noul coronavirus apărut în acest oraş din centrul Chinei.

 

Rezultatele testelor sunt pozitive pentru aceste trei cazuri, care se adaugă celor opt deja identificate, a anunţat joi dimineaţa ministrul Sănătăţii din Japonia, Katsunobu Kato, relatează AFP.

"Una dintre cele trei persoane repatriate şi care au fost testate pozitive a dezvoltat simptome, dar nu şi celelalte două", a precizat ministrul Katsunobu Kato în faţa parlamentarilor reuniţi în comisie, notează Agerpres.

Încă nu au fost efectuate teste pentru ceilalţi 210 japonezi care au fost repatriaţi joi dimineaţă cu un al doilea avion.

Cei trei japonezi infectaţi repatriaţi vor fi trataţi într-un spital din Tokyo pregătit special pentru primirea unor astfel de pacienţi, a precizat premierul Shinzo Abe, prezent de asemenea în Parlament

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel