COVID-19: 3.021 de cazuri noi și 223 decese, în ultimele 24 de ore

Angela Sabău |
Data publicării:
Coronavirus. Foto: Pixabay
Coronavirus. Foto: Pixabay

Bilanțul provizoriu al ultimelor 24 de ore arată că s-au infectat 3.021 de persoane, iar alte 233 au decedat. Dintre acestea, 10 decese au fost înregistrate anterior, astfel că 233 au fost în ultimele 24 de ore.  

Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 14 noiembrie 2021, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 3.021 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 233 decese dintre care  10 anterioare. Vom detalia datele în buletinul informativ de la ora 13.00, transmite GCS.

O nouă tulpină a coronavirusului a fost descoperită în Franţa şi are o mutaţie fără precedent la proteina Spike, cea care permite virusului să intre în celula umană.

Au fost depistate 24 de cazuri la o şcoală din regiune Bretania, iar autorităţile au decis imediat închiderea unităţii şcolare.

Un oficial francez, citat de jurnaliştii din Israel, susţine că varianta are mutaţii fără precedent, dar cea care a atras atenţia în mod special vizează proteina Spike.

Acest lucru face ca virusul să fie mai puternic în faţa vaccinurilor existente în acest moment pe piaţă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel