COVID-19: 4.255 de noi cazuri, în ultimele 24 de ore și 240 de decese

Angela Sabău / 08 noi 2021 / 11:24
Coronavirus   Foto: Pixabay
Coronavirus Foto: Pixabay

Bilanțul ultimelor 24 de ore arată că au fost 4.255 de noi infectări, iar 240 de pacienți au pierdut lupta cu virusul.

Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 8 noiembrie 2021, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 4.255 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 241 decese dintre care 1 anterior. Vom detalia datele în buletinul informativ de la ora 13.00.

Specialiștii americani spun că numărul cazurilor ar putea să crească din nou în următoarea perioadă, odată cu răcirea vremii și că asta s-ar datora faptului că oamenii au tendința de a se aduna mai mult în interior atunci când este mai frig. În plus, oamenii vor călători în timpul sărbătorilor, arată Spectacola.ro.

Cu toate acestea, ei notează că numărul mai mare de persoane vaccinate, precum și imunitatea dobândită prin infecție și protocoalele de siguranță continue ar putea menține creșterea la un nivel minim.

Numărul cazurilor noi, al spitalizărilor și al deceselor a scăzut în ultimele săptămâni, pe măsură ce mai multe persoane se vaccinează, iar protocoalele de siguranță rămân intacte în multe locuri.

 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy