COVID-19: Alți 21 de deținuți de la Penitenciarul Timișoara, testați pozitiv

Angela Sabău |
Data publicării:
COVID-19
COVID-19

Încă 21 de deținuți de la Penitenciarul Timișoara au fost testați pozitiv la noul coronavirus. Aceștia sunt asimptomatici. 

Alţi 21 de deţinuţi de la Penitenciarul Timişoara au fost testați pozitiv la COVID-19, se arată într-un comunicat Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP). Aceştia nu prezintă simptome sau modificări ale stării de sănătate, iar conduita terapeutică le va fi asigurată în cadrul Penitenciarului-Spital Bucureşti-Jilava.

În virtutea bunei colaborări cu Direcţia de Sănătate Publică Timiş, procesul de testare a deţinuţilor şi cadrelor continuă şi vizează identificarea tuturor cazurilor active şi instituirea măsurilor optime de intervenţie.

„Reiterăm că misiunile locului de deţinere se desfăşoară fără disfuncţionalităţi, iar starea de spirit a deţinuţilor se menţine optimă. Administraţia locului de deţinere asigură atât baza materială necesară protecţiei individuale (echipamente şi dezinfectanţi), cât şi metodologia de lucru necesară susţinerii funcţionalităţii locului de deţinere”, se arată în comunicatul remis presei.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel