COVID-19: Aproape 500 de pacienți, vindecați la Timișoara. Medicul Virgil Musta explică

Angela Sabău |
Data publicării:
Pacient FOTO: pexels.com
Pacient FOTO: pexels.com

Aproape 500 de pacienți cu COVID-19 au fost vindecați la spitalul de boli Infecțioase din Timișoara. Medicul Virgil Musta a explicat cum s-a reușit acest lucru.

Aproape 500 de pacienți  cu COVID-19 au fost vindecați până acum la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara. Medicul Virgil Musta, cunoscut deja pentru rata de succes pentru tratarea celor infectați cu COVID-19, a spus, la Antena 3, că a avut aceste rezultate datorită comunității.

„Astăzi avem mult mai multe noțiuni, suntem cu mult mai multe cunoștințe, cu rezultate bune. Totuși, ne menținem și rata de vindecare și rezultatele bune pe care le avem, cu mai multă experiență, cu mai puține emoții. Atunci, la primul pacient, era toată lumea speriată, acum deja ne-am obișnuit, a intrat în cotidian, în viața noastră de zi cu zi. La primul pacient pe de-o parte eram speriați, căutam să fim foarte atenți să nu greșim ceva, eram emoționați. Toată lumea era foarte curioasă să vadă ce și cum va fi.

Noi am avut aceste rezultate numai datorită comunității care ne sprijină, și material și moral, și ne respectă și respectă regulile care au fost stabilite în interesul lor”, a declarat doctorul Virgil Musta, șef secție Boli Infecțioase II la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel