COVID-19, Informații vitale pentru diaspora. Ce trebuie să știe

Georgiana Ioniță |
Data actualizării: | Data publicării:
Online
Online

Guvernul României le pune la dispoziție românilor, aflați în străinătate, o platformă de informare, creată special pentru aceștia.

Guvernul României, prin Autoritatea pentru Digitalizarea României, Ministerul Afacerilor de Externe și Departamentul pentru Românii de Pretutindeni și organizația neguvernamentală Code for Romania, a lansat o nouă platformă online, componentă a inițiativei de sprijin pentru combaterea efectelor COVID-19, Diaspora Hub.

"Platforma DiasporaHub.ro vine în sprijinul tuturor cetățenilor români din afara României și al asociațiilor și grupurilor de sprijin de peste hotare în situații de urgență precum cea provocată de epidemia COVID-19. Cu ajutorul unui chestionar simplu de câteva întrebări, orice cetățean român care are nevoie de ajutor sau de informații va fi ghidat ușor către cei care îi pot oferi sprijin, fie că vorbim despre livrarea unor cumpărături, traduceri, informații utile în această perioadă, etc.

Prin intermediul platformei DiasporaHub.ro vor fi distribuite uniform și eficient cererile de ajutor formulate de cetățenii români din diasporă către cei care în aceste zile depun eforturi să sprijine, organizații și voluntari, facilitând astfel transferul de resurse utile într-un mod simplu și accesibil tuturor.

DiasporaHub.ro este a cincea soluție din pachetul de platforme dezvoltate, alături de stirioficiale.ro, datelazi.ro, cetrebuiesafac.ro si rohelp.ro , anunță Grupul de Comunicare Strategică

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel