COVID-19 schimbă modul în care vom circula cu avionul. O companie a impus deja noi reguli

Adisa Codruț |
Data publicării:
Călătorie
Călătorie

O companie aeriană a introdus deja măsuri privind zborul pasagerilor ținând cont de pandemia de COVID-19.

Compania aeriană United Airlines are de gând să schimbe modul în care pasagerii zboară cu avioanele sale pe viitor, ca urmare a pandemiei de COVID-19. Călătorilor li se va cere să rămână așezați „până când numărul lor va fi strigat, iar ei vor părăsi aeronava" fiind sfătuiți să „mențină o distanță sigură" în timp ce coboară din avion, scrie The Independent. Un purtător de cuvânt al companiei a confirmat pentru publicația amintită că sunt puse în aplicare noi măsuri pentru a asigura distanțarea socială: „Am început o nouă procedură de decădere care să contribuie la asigurarea în continuare a distanțării sociale. În plus, acum ne îmbarcăm mai puțini clienți".

Și alte companii aeriene au anunțat modificări la procedura de debarcare, iar pasagerii vor fi obligați să poarte o mască în timpul zborului. Unele companii au precizat și că vor oferi gratuit măști de protecție călătorilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel