COVID-19: Turcia va interzice fumatul în aer liber! „Trebuie să ne asigurăm că masca este purtată mereu”

Dana Lascu |
Data publicării:
Piața Taksim, Istanbul
Piața Taksim, Istanbul

Turcia va adopta măsura interzicerii la nivel național a fumatului, în unele spații publice deschise, avertizând că lupta împotriva pandemiei COVID-19 este pusă în pericol de fumătorii care își scot măștile în public pentru a își aprinde țigara.

Din 12 noiembrie, fumatul în zone aglomerate, în unele piețe publice și în stațiile de autobuz va fi interzis în Turcia, se arată într-un anunț al guvernului citat de Bloomberg

„Trebuie să ne asigurăm că măștile sunt purtate mereu și în mod corespunzător, astfel că, din 12 noiembrie 2020, o interdicție asupra fumatului va fi impusă în zone și regiuni precum străzi și bulevarde unde cetățenii se aglomerează, piețe deschise și stațiile de transport în comun”, a anunțat ministerul turc al Afacerilor Interne.

Înă din primăvară, purtarea măștii este obligatorie în Turcia, oriunde în afara locuinței personale. Turcia a raportat, miercuri, 2.693 de cazuri noi de îmbolnăvire cu Covid-19, cel mai crescut bilanț zilnic din ultimele 6 luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel