COVID: Numărul de decese redus cu 41% în ultima săptămână, în Marea Britanie! 40% din populația adultă a fost vaccinată cu o doză

Dana Lascu |
Data publicării:
Vaccinare COVID-19. Foto: Pixabay
Vaccinare COVID-19. Foto: Pixabay

Decesele provocate de coronavirus în Marea Britanie au scăzut cu 41% în ultima săptămână, a declarat secretarul pentru sănătate Matt Hancock, după ce programul de vaccinare a progresat până la acoperirea a două cincimi din toți adulții.

Matt Hancock a declarat că scăderea dramatică a numărului de decese arată că „vaccinurile funcționează” și că legătura dintre cazurile Covid-19, spitalizări și decese „se rupe acum”, notează itv.com.

Declarația sa vine după ce datele publicate de toate cele patru țări care fac parte din Marea Britanie au arătat că schema de vaccinare a depășit etapa importantă de vaccina mai mult de un milion de persoane ambele doze de vaccin COVID-19.

Hancock a declarat că cel puțin 21,3 milioane de persoane din Marea Britanie au făcut prima doză de vaccin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel