Cristian Popescu Piedone, confirmat cu noul coronavirus

Adisa Codruț |
Data publicării:
Piedone, confirmat cu noul coronavirus
Piedone, confirmat cu noul coronavirus

Cristian Popescu Piedone a fost confirmat cu noul coronavirus. Piedone a fost văzut pe stradă vorbind cu oameni, fără să poarte mască și stând la distanță foarte mică.

Cristian Popescu Piedone a fost confirmat cu noul coronavirus! Politicianul a fost pe stradă pentru campanie chiar în aceste zile, fără mască, în mijlocul alegătorilor. El a vorbit cu oamenii fără a respecta regulile de distanțare. Fostul edil, condamnat la opt ani si sase luni de închisoare după moartea a 64 de tineri in tragedia de la Colectiv, a distribuit zilele trecute mănuși de bucătărie cu mesajul ,,Atenție, să nu vă frigeți!", relatează Realitatea PLUS. 

Imaginile în care edilul vorbește cu oamenii pe stradă au fost făcute publice pe internet. Cristian Piedone vorbește cu susținătorii, fără mască, la o distanță foarte mică. De asemenea, în jurul său sunt mai multe persoane care nu poartă mască. 

Piedone a fost confirmat cu noul coronavirus, după ce și fiica a fost depistată pozitiv.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel