Cristina Cioran a găsit o soluție inedită pentru kilogramele acumulate în sarcină: „Acum îmi permit să mănânc tot ce-mi doresc”

DCMedical Team |
Data publicării:
Cristina Cioran
Cristina Cioran

Cristina Cioran este însărcinată în 7 luni și se luptă cu greutatea. Actrița a găsit o soluție pentru kilogramele în plus. 

În vârstă de 43 de ani, Cristina Cioran spune că a ajuns să nu mai intră în haine din cauza kilogramelor acumulate în cele șapte luni de sarcină. Și pentru că nu poate ține dietă, vedeta a găsit o soluție inedită pentru a masca greutatea câștigată.

După ce a dat iama în dulciuri și alte bunătăți, s-a îngrășat 10 kilograme și a ajuns să se îmbrace cu hainele iubitului său. „Am venit în cămașa iubitului, că în ea încap. Hainele lui devin rochițele mele. Am intrat in trimestrul trei, care se spune ca e cel mai greu. Nu mi-am dorit să țin regim. Aș fi ținut regim doar dacă ar fi fost necesar. În rest am zis dacă este această ocazie să mănânc orice, să vină. Nu cred în pofte. Acum îmi permit să mănânc tot ce-mi doresc, pentru că am această scuză, să mă satur de orice”, a declarat Cristina Cioran. 

Citește continuarea pe Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel