Cum faci să dispară celulita de sub fese și din interiorul coapselor

Dana Lascu |
Data publicării:
EXCLUSIV
Poți scăpa de celulila depusă sub fese, în spatele pulpei. Foto ilustrativ: Pixabay
Poți scăpa de celulila depusă sub fese, în spatele pulpei. Foto ilustrativ: Pixabay

Celulita rezistentă este, fără doar și poate, rezultatul alimentației proaste, hidratării insuficiente, sedentarismului și, de ce nu, al stresului. Dar cum poți face ca ea să dispară din zone mai greu de „lucrat” precum zona de sub fese sau interiorul copaselor? Dan Bujor, terapeut masaj cu bambus, explică  EXCLUSIV la DC Medical: 

Atunci când vorbim despre acest aspect de coajă de portocală „așezat” sub fese sau pe coapse ne gândim dacă nu vom putea vreodată să scăpăm de el. Din fericire, specialiștii în domeniu vin și spun că există un protocol care susținut în timp vine cu rezultate dintre cele mai spectaculoase.

„Zona de sub fese, alături de interiorul coapselor, reprezintă o adevărată provocare în procesul de combatere a celulitei, dizlocare a depozitelor adipoase și reconturare a siluetei. Motivul este cât se poate de simplu: este o porțiune care foarte greu se lucrează prin exerciții fizice, care nu este aproape deloc solicitată în timpul derulării activităților cotidiene, și care necesită extrem de multă atenție și de răbdare pentru a fi corectată. Masajul cu bețe de bambus oferă rezultate excelente de remodelare, și reușește să acționeze țintit pe zonele problematice, astfel încât efectele sunt vizibile încă de la primele ședințe. În afara faptului că zona de sub fese devine mai netedă și mai suplă, posteriorul este tonifiat și capătă un plus de fermitate”, a explicat, EXCLUSIV la DC Medical, Dan Bujor, terapeut masaj cu bambus.

Ce face acest tip de masaj

Dar ce este bun masajul cu bambus în procesul de eliminare a celulitei de sub fese și din interiorul coapselor?

- Masajul cu bețe de bambus este un tip de masaj corporal, care implică manipularea țesutului atât cu ajutorul bețelor speciale de bambus – rulare rapidă și energică pe suprafața pielii, cât și prin mișcări manuale care ajută la eliberarea tensiunilor și îmbunătățesc circulația.

- Bețele de bambus folosite în masaj reprezintă practic porțiuni din tulpina plantei, tăiate și șlefuite astfel încât să fie netede și potrivite pentru efectuarea terapiei.

Bambusul se utilizează de mii de ani în procedurile de relaxare și în cele terapeutice, în structura acestuia regăsindu-se o substanță – silica (aceeași cu cea din corpul uman) –  bogată în minerale, calciu și magneziu, care susține frumusețea și aspectul suplu, ferm și tonifiat al pielii, a arătat terapeutul Dan Bujor. 

Rulate pe zonele care necesită remodelare – picioare, coapse, fese, abdomen, talie etc - bețele de bambus favorizează un drenaj limfatic instrumental superior tuturor celorlalte metode utilizate în centrele de înfrumusețare sau spa-uri, eliminând atât toxinele din organism, cât și surplusul de apă responsabil cu volumul mărit al membrelor și cu aspectul denivelat al pielii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel