Cum să scapi de răul de mașină. Cele mai bune remedii naturiste

Adisa Codruț |
Data publicării:
Rău de mașină
Rău de mașină

Răul de mișcare poate provoca simptome care variază de la greață ușoară până la amețeli, transpirație și vărsături. Există lucruri pe care le puteți face și care vă pot ajuta aproape imediat, dacă vă este rău de mașină. 

Acționând rapid prin schimbarea poziției sau prin distragerea atenției atunci când observați pentru prima dată răul de mișcare poate ajuta la ameliorarea simptomelor înainte ca acestea să devină severe.

Preia controlul

Oamenii de știință cred că răul de mișcare este cauzat atunci când mișcarea pe care o văd ochii dvs. este diferită de mișcarea pe care o simte urechea internă. Dacă sunteți la volanul mașinii, aceste simțuri se pot conecta mai bine.

Îndreptați-vă privirea spre direcția în care mergeți

Dacă șofatul nu este o opțiune, întoarceți-vă cu fața spre direcția în care călătoriți. Din nou, acest lucru poate ajuta la deconectarea dintre simțul vizual și urechea internă. Unii oameni raportează că așezarea pe scaunul din față reduce simptomele. Într-o mașină, luați în considerare posibilitatea de a schimba locurile din spate cu cineva din față.

Priviți la orizont

Concentrarea asupra unui obiect staționar din depărtare este o altă tactică care ajută la stimularea vizuală. Din nou, este posibil să fie nevoie să vă mutați pozițiile în vehiculul în care călătoriți.

Citește continuarea pe Spectacola și află ce altceva mai poți face pentru a scăpa de răul de mașină.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel