Cum te scapă zațul de cafea de țânțari și căpușe. Soluție 100% naturală

Florina Pop |
Data publicării:
Consumatori de cafea
Consumatori de cafea

O soluție 100% naturală care ține țânțarii departe se prepară din banalul zaț de cafea.

Zațul de cafea este o armă formidabilă împotriva insectelor din pricina mirosului puternic. Agenția pentru Protecția Mediului din SUA spune că zațul de cafea e eficient împotriva insectelor ca țânțarii și căpușele.

Cum majoritatea insectelor au un puternic simț al mirosului, iar zațul de cafea are un zi intens mai ales atunci când este ars, de aceea această metodă funcționează 100%. În plus, prin arderea zațului de cafea, acesta va emite un fum care va fi asociat cu pericolul, determinându-i pe țânțari să se îndepărteze de tine. Cum se face: se usucă zațul de cafea la soare timp de câteva ore, până când devine complet uscat, apoi întindeți zațul de cafea într-o tavă de aluminiu sau alt recipient acoperit cu folie de aluminiu care poate rezista la flacără și căldură. Iar seara ardeți zațul de cafea cu un chibrit, arată DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel