Cursuri amânate cu 24 de ore la o grădiniță din Capitală după dezinfecţie; persistă un miros neplăcut

Școală
Școală

Cursurile la Grădiniţa "Panseluţa" au fost amânate cu 24 de ore, după ce, în urma dezinfecţiei, în unitate persistă un miros neplăcut, a comunicat, duminică, Primăria Sectorului 4.

Potrivit sursei citate, în urma procedurilor de dezinfecţie realizate în şase unităţi de învăţământ din Sectorul 4, în cursul zilei de duminică au fost efectuate măsurătorile specifice împreună cu echipajele CBRN ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti Ilfov, notează Agerpres. 

"Rezultatele comunicate de specialiştii ISU-BIF au arătat că toţi indicatorii privind calitatea aerului din sălile de clase se încadrează în valorile normale, aşa că de mâine (luni n.r.), copiii vor reveni la cursuri în condiţii de siguranţă. Întrucât la Grădiniţa Panseluţa, deşi valorile determinate de măsurătorile ISU se află în parametri normali, încă persistă un miros neplăcut, Primăria Sectorului 4 a decis, în urma consultării Inspectoratului Şcolar, amânarea reluării cursurilor în această unitate de învăţământ cu 24 de ore, pentru a evita posibilul disconfort pe care l-ar putea resimţi preşcolarii şi cadrele didactice", se arată într-o informare remisă, duminică seara, de Primăria Sectorului 4.

Unităţile de învăţământ verificate duminică sunt Şcoala Gimnazială nr. 133, Şcoala Gimnazială nr. 97, Grădiniţa nr. 4, Grădiniţa "Panseluţa", Grădiniţa "Mărţişor" şi Grădiniţa "Dumbrava Minunată".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel