Cursuri de prim-ajutor pentru medicii de familie, la Serviciul de Ambulanță Vaslui

Dana Lascu |
Data publicării:

Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Vaslui va organiza în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică (DSP) cursuri de prim-ajutor pentru medicii de familie interesați de la nivelul județului.

Potrivit conducerii Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Vaslui, este vorba despre cursuri de prim-ajutor Basic Life Support (BLS) și Advanced Life Support (ALS), care se vor organiza opțional, la solicitarea medicilor de familie.

„În urma discuțiilor purtate cu reprezentanții DSP Vaslui am aflat despre dorința unor medici de familie de a urma astfel de cursuri, pentru a-și îmbunătăți nivelul de cunoștințe practice în ceea ce privește acordarea primului ajutor în caz de urgențe. Prin specificul activității lor, medicii de familie intră în contact cu o anumită categorie de pacienți și se întâmplă mai rar să aibă de-a face cu cazuri urgente, dar pentru astfel de situații, unii medici de familie au considerat că au nevoie de cursuri de prim-ajutor. În funcție de solicitări vom forma grupe și vom începe derularea acestor cursuri", a declarat, pentru Agerpres, managerul SAJ Vaslui, Aurora Popa.

Foarte important, aceste cursuri de prim-ajutor vor fi organizate gratuit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel