Dan Negru, despre operațiile estetice: Am primit oferte. Mie mi-e frică să mă duc la nevastă-mea, apoi la alții

Sonia Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Dan Negru. FOTO Facebook @ Dan Negru
Dan Negru. FOTO Facebook @ Dan Negru

Dan Negru a primit mai multe oferte pentru intervenții de înfrumusețare, în special pentru implanturi de păr. 

Dan Negru se numără printre persoanele publice din România care își acceptă vârsta și care nu ia în considerare o vizită la clinicile de înfrumusețare. De altfel, unul dintre principalele motive pentru care nu vrea să intervină la aspectul fizic este teama sa de medici, potrivit unui interviu acordat Ciao

”Nu m-am gândit. Uite, nici păr nu mai am. Mie mi-e frică să mă duc la nevastă-mea cu dinții, darămite la alți medici. Și cu implantul am primit o grămadă de oferte, primesc lunar oferte cu implant de păr. Și mă sună unii de la clinici din Turcia, nu știu de unde au numărul meu, și-mi spun că totul e gratuit, doar să facem poze… Le spun că nu, că mie mi-e frică și la nevastă-mea să mă duc să-mi scot dinții”, a declarat Dan Negru, prezentatorul de la Kanal D, ajuns la 51 de ani, adăugând că nu are nicio treabă cu ridurile sale, ”lasă-le că-s bune”.

Dependența de acidul hialuronic, MIT demontat. Dr. Panțuru: Este una emoțională

”Acidul hialuronic este o substanță de umplere, el se găsește sub două forme, în afară de cel din creme, cel pentru mezoterapie, care se injectează în derm pentru a menține hidratarea, pentru a stimula colagenul, care într-adevăr, nu are rezultate imediate, respectiv cel mai dens, mai consistent, care se folosește pentru a reface volumul, pentru a umple ridurile, acolo rezultatele sunt vizibile imediat, în cabinet”, a explicat dr. Iulia Panțuru, medic specialist dermatolog, la ”Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1.

Mituri și adevăruri despre acidul hialuronic

Astfel, în cadrul emisiunii, medicul a spulberat câteva dintre miturile legate de acidul hialuronic, susținând că acesta creează doar o dependență emoțională, nicidecum una fizică. Și totul pentru că folosirea lui 

Acidul hialuronic împiedică formarea și definirea ridurilor

”Împiedică formarea ridurilor în momentul în care îl folosim pe post de mezoterapie, deci de hidratare, pentru că dezhidratarea este prima cauză de apariție a ridurilor și putem să folosim acidul hialuronic injectabil pentru a umple ridurile deja formate”, susține medicul specialist.

Injecțiile cu această substanță provoacă dependență

”Provoacă dependență, în sensul că ne obișnuim cu binele, ne obișnuim cu imaginea noastră fără riduri sau cu volumetria refăcută și este destul de greu să ne reîntoarcem la ceea ce a fost înainte. Însă nu provoacă o dependență fizică, nu este o dependență la substanță în sine, cât este o dependență emoțională”, afirmă dr. Iulia Panțuru, cu privire la mitul legat de dependența de acest acid. Citește mai departe AICI.

Vezi și: Dana Budeanu face PRAF femeile cu BOTOX: Arătați toate ca niște RAȚE, uitați-vă în oglindă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel