De ce are Cătălin Botezatu unghiile NEGRE: Trebuia să explic asta. Înțelegeți odată pentru totdeauna!

Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
De ce are Cătălin Botezatu unghiile NEGRE - Foto: Instagram Catalin Botezatu / captura foto Kanal D, Teo Show
De ce are Cătălin Botezatu unghiile NEGRE - Foto: Instagram Catalin Botezatu / captura foto Kanal D, Teo Show

Cătălin Botezatu și-a dezvăluit marele secret al unghiilor negre.

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apreciați designeri români, unul dintre cei mai râvniți burlaci din România și un rege al extravaganței și al luxului. 

Aflat în vacanță în Maldive, pe cea mai apreciată insulă de acolo, alături de reporterul "Teo Show", care l-a filmat din cap până în picioare, unul dintre obiceiurile... ciudate ale lui Cătălin Botezatu a fost dezvăluit publicului. 

Nu e un secret că designerul român iubește să călătorească în cele mai frumoase și extravagante destinații de vacanță de pe glob, dar de această dată, după un drum lung, a ajuns într-un paradis exotic.

Ei bine, în călătoria lor lungă, cu trei avioane și un yaht, la un moment dat, cameramanul a filmat un detaliu uluitor la Cătălin Botezatu, pedichiură neagră, motiv pentru care celebrul designer a fost nevoit să-și dezvăluie secretul acestui tip de pedichiură.

"Bine că ai filmat unghiile negre! Dacă tot filmează unghiile negre, să vorbim despre aceste unghii negre! Toată lumea mă întreabă!

Înțelegeți odată pentru totdeauna! Este un trend de peste 40 de ani! Am unghiile negre de când aveam 19-20 de ani, dar n-a observat nimeni. Și în România sunt vedete, gen Mutu, iar acestea sunt un trend gotic, un trend rock pe care l-au abordat toate vedetele mari internaționale, de la Messi, Ronaldo sunt sute de vedete. Reprezintă freedom (n.r. libertate)

Pentru anumite persoane și în anumite trenduri, aceste unghii negre militează pentru libertatea și pentru drepturile femeii! Trebuia să profit să explic asta. Sunt bărbați care-și fac unghii negre în avantajul femeilor, să fie libere, să nu mai fie molestate", a declarat Cătălin Botezatu.

Cum a descoperit Cătălin Botezatu că are CANCER la colon: I-am spus că simt înțepături în dreapta! Am simțit că se crapă tot

 

În anul 2020, în urma unei ecografii de rutină, Cătălin Botezatu a aflat că suferă de cancer la colon.

Au urmat o serie de intervenții chirurgicale și tratamente pentru celebrul designer, care a trecut prin cele mai grele momente din viața lui. Ajuns la o clinică din Turcia, medicii i-au descoperit tumora, dar cu toate acestea, Cătălin Botezatu a decis să se opereze în România.

Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, "Acasă la Măruță", Cătălin Botezatu a povestit totul despre cum a descoperit că are cancer și prin ce momente cumplite a trecut.

"Șase operații de cancer! Am început acum un an și jumătate, când în urma unui simplu control am descoperit un apendic mai inflamat. Doctorul mi-a spus: E un apendic mai special. Și eu i-am zis: Păi puteam să n-am eu ceva special? În spatele acestui apendic se ascundea o tumoră.

Era cancer. Am spus: care e următorul pas? Mi s-a spus că sunt mai multe variante de operații, că în România e mai delicat să le fac și am mers peste hotare, în Turcia, nu pentru că medicii din România nu sunt extraordinari, ci pentru că nu sunt condiții, aparatură.

Bineînțeles că eu am fost puternic, deși colonul era afectat. Au tăiat foarte mult și din colon, le-a fost frică să nu fugă vreo celulă cancerigenă pe undeva", a spus designerul.

"Mă simțeam ok, doar că eu de două ori pe an îmi fac un check out complet. După ce am terminat analizele generale, i-am spus medicului că simt o serie de înțepături în partea dreaptă", a mai declarat Cătălin Botezatu.

"Eram cadavru, slăbisem enorm. Mi-am spus că trebuie să reușesc (...) Nu puteam să mă ridic din pat", a mai spus el.

"Am întrebat medicul cardiolog cât rezistă inima la anestezie. Mi-a spus că trei ore... operația mea a durat șase"... citește mai departe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel