De ce facem poze. Cum poți păstra vie amintirea celor mai frumoase momente

Ana-Maria Bugiu |
Data publicării:
de ce facem poze foto:freepik
de ce facem poze foto:freepik

De ce facem poze. Atunci când faci o fotografie, surprinzi emoțiile momentului, care pot dura pentru totdeauna. 

De ce facem poze. Oamenii adoră să facă fotografii pentru că le oferă ocazia de a captura un moment în timp pe care nu-l vor trăi niciodată din nou. De asemenea, le permite să împărtășească amintirile lor cu alții. Atunci când faci o fotografie, surprinzi emoțiile momentului, care pot dura pentru totdeauna. 

Vezi și: Mersul pe jos te face mai creativ. 15 minute pe zi îți pot ameliora durerile articulațiilor

Ce ne poate oferi fotografia

Fotografiile pot fi mai mult decât simple imagini statice ale unui lucru. Diversele lucruri și imagini din fotografie pot reprezenta ceva semnificativ și interesant pentru fotograf. Oamenii care văd fotografiile noastre pot obține, de asemenea, multiple semnificații și idei din ceea ce văd. Cu siguranță, o imagine valorează cât o mie de cuvinte, conform Morning Coach.

Păstrarea amintirilor

Amintirile sunt o parte esențială a vieții noastre. Ele redau evenimente și diverse lucruri care contează pentru noi. Cu toate acestea, capacitatea noastră de a ne aminti totul poate fi limitată. Nu putem memora fiecare detaliu din viața noastră, așa că facem fotografii pentru a ne ajuta să păstrăm acele momente prețioase. Imaginile pe care le facem dovedesc că am fost acolo și am făcut acel lucru. Ori de câte ori ne simțim copleșiți, ne putem uita la fotografiile noastre și ne putem aminti cât de frumos trăim, de fapt. Fotografiile ne pot ajuta să credem că există lucruri pentru care să fim recunoscători. Toate momentele speciale pe care le păstrăm în fotografiile noastre demonstrează cine suntem.

Fotografierea poate fi un hobby minunat sau o pasiune

Uneori, nu este nevoie de o explicație elaborată a motivelor pentru care ne place să facem fotografii. Pentru unii dintre noi, fotografia poate fi o activitate care ne aduce bucurie și împlinire. Poate fi un hobby pe care îl facem pentru a ne distra și relaxa. Pentru alții, poate fi chiar o sursă de trai.

Pentru a comunica și a interacționa cu alții

Fotografiile pot fi o modalitate creativă de a comunica cu alții. Fotografiile pe care le facem pot spune ceva despre noi, cum ar fi preferințele și interesele noastre. Oamenii pot vedea și latura noastră mai intimă, privind felul în care facem fotografii și ce obiecte, priveliști și persoane ne place să fotografiem.

Fotografierea este o modalitate de a exprima creativitatea

A fi creativ este o abilitate valoroasă care ne poate ajuta să creăm lucruri și să sugerăm idei noi pentru a ne ajuta să progresăm în carierele noastre. Exprimarea creativității este, de asemenea, o modalitate excelentă de a sparge gheața în timpul timpului nostru liber.

Poveștile

O singură fotografie poate fi suficientă pentru a spune o întreagă poveste celor care o văd. Fotografiile adaugă mai multă profunzime și complexitate. 

Vezi și: Trendul de pe Tik Tok care a luat cu asalt internetul. Influencerii susțin că te ajută să slăbești și să scapi de stres

Fotografiile pot transmite, de asemenea, multe semnificații în funcție de perspectiva persoanei care le vede. Este o formă de comunicare care ne poate conecta cu ceilalți și poate fi o modalitate indirectă de a arăta personalitatea și perspectivele noastre altora. Oricare ar fi motivul, realizarea de fotografii este ceva ce oricine poate face și nu trebuie să fii un fotograf profesionist pentru a te bucura de asta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel