De ce ne apar oameni nepotriviți în viață. Lidia Fecioru: oamenii care nu te vor iubi, te vor învăța cum să iubești cu adevărat

Adisa Codruț |
Data publicării:
Horoscop: zodia care se îndrăgostește    Foto: Pixabay
Horoscop: zodia care se îndrăgostește Foto: Pixabay

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a declarat că nicio persoană nu ne apare întâmplător în viață.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a afirmat, în emisiunea ”Adevăruri ascunse” de la Antena 3, că nimic nu ne apare întâmplător în viață, nici oameni, nici evenimente.

”Oamenii care nu te vor iubi, te vor învăța cum să iubești cu adevărat. Universul ne comunică prin oameni, de obicei ne scoate oamenii în cale, ne dă semne, lecții. De pildă, oamenii care nu te vor iubi înapoi, te vor învăța cum să iubești cu adevărat. De multe ori când spunem ”Te iubesc”, iubirea noastră este superficială și atunci vom întâlni pe cineva care ne va întoarce spatele și nu ne va iubi, dar nu va pleca de lângă noi, ci ne va chinui în această relație pentru a învăța iubirea adevărată. De foarte multe ori, noi ieșim dintre coperțile cărții. Nu întotdeauna o lecție de genul ăsta ne poate învăța iubirea, este posibil să aducă în interiorul nostru mult mai multă ură și neîncredere, sau poate chiar să ne vindece de iubire pentru totdeauna”, spune Lidia Fecioru.

Potrivit acesteia, ”oamenii care nu își vor cere scuze atunci când greșesc, te vor învăța cum să ierți”, iar ”de la persoanele care nu își cer scuze pentru că te-au jignit, că te-au rănit, că te-au supărat, vei învăța cum să ierți cu adevărat”.

”Oamenii care te vor judeca, te vor învăța să ai un suflet curat. De foarte multe ori, îndurăm tot felul de situații dar totul are o limită, nu poți ca tu mereu să mă jignesti pe mine și eu să fiu bun. Nu poți sta cu un tiran în casă sau într-o relație toxică, ca să te vindeci. E frumos să fim smeriți dar nu putem face chestia asta la nesfârșit. Zona roșie este când dai primul avertisment, stai la masă și îi spui tot ce te deranjează. Oamenii trebuie să învețe să nu accepte tot timpul să fie jigniți de cineva iar ei să rămână umili. Jignirile nu au ce căuta în viața noastră. Totul are o măsură, nu poți să suporți la nesfârșit chestia asta”, arată Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel