Conexiune surprinzătoare între COVID-19 și regresia cancerului. COVID activează celulele anti-cancer
COVID are un impact neașteptat asupra organismului. Interacționează cu celulele canceroase.
Ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a explicat la Camera Deputaților pe baza căror informații a decis Guvernul să nu deschidă restaurantele de la 15...
Ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a declarat luni, la Camera Deputaților, că cea mai mare probabilitate de infectare cu noul coronavirus este în interiorul restaurantelor și că el respectă recomandările Institutului Național de Sănătate Publică, ale Ministerului Sănătății și ale medicilor.
„Îmi doresc ca economia să treacă peste această pandemie, dar nu pot trece peste recomandările Institutului Național de Sănătate Publică, ale Ministerului Sănătății, ale medicilor, care ne spun că probabilitatea cea mai mare de infectare cu coronavirus este în interiorul restaurantelor. Eu zic că ar trebui cel mai prudent să mai așteptăm două săptămâni. Ne-am propus ca termen 1 iulie. Că o fac săptămâna viitoare din punct de vedere populistic sau mai stăm o săptămână și o facem natural practic este același lucru. Dar nu trebuie să dăm peste cap ceea ce spun specialiștii și, dacă ei recomandă, eu cred că ar trebui să-i ascultăm. (...) Eu cred că dacă toți respectăm normele, cu 1 iulie vor fi deschise și restaurantele. Exact când, în mod normal, în România începe sezonul real turistic ", a spus Popescu.
Ministrul Economiei a precizat că țările europene sunt cu două săptămâni și jumătate înaintea României din punct de vedere al izbucnirii epidemiei și nu se poate face o comparație cu acestea.
„Părerea mea este că, dacă în acest moment Institutul Național de Sănătate Publică spune că este pericol, trebuie să-i ascultăm, pentru că am văzut ce s-a întâmplat în acest weekend. Ați văzut că de vreo 6 zile cresc cazurile de infectare și nici nu vreau să mă gândesc că ar putea să crească și mai mult decât a fost ieri, de exemplu, 320. Haideți să avem răbdare, că nu mai e mult până când vom putea să mergem liniștiți într-un restaurant în interior sau în exterior, să ne alegem noi, nu să mergem numai afară!”, a spus Virgil Popescu.
COVID are un impact neașteptat asupra organismului. Interacționează cu celulele canceroase.
COVID mai are încă un efect negativ asupra sănătății. Infecția poate duce la hipertensiune arterială.
Acesta este unul din cele mai eficiente tratamente împotriva COVID. Tratamentul se administrează în primele zile de la debutul bolii.
COVID are efecte surprinzătoare. Infecția cu SARS-COV-2 a avut și unele beneficii asupra creierului.
Noua tulpină COVID provoacă o creștere semnificativă a numărului de noi îmbolnăviri.
COVID-19 este cea mai recentă epidemie care demonstrează că descoperirile biomedicale nu sunt suficiente pentru a elimina o boală.
Comisia Europeană a semnat cu Moderna un contract pe 4 ani pentru vaccinurile anti-COVID-19.
Persoanele diabetice care au avut COVID pot dezvolta sechele. Un studiu arată că aceste riscuri nu sunt doar reale, ci și mai accentuate în anumite categorii de indivizi.
Comisia Europeană a autorizat vaccinul actualizat COVID-19 de la Novavax, conceput special pentru a viza tulpina JN.1 a COVID.
Originea pandemiei de COVID-19 rămâne un mister, deși au trecut deja cinci ani de la carantina care a marcat oraşul Wuhan.
China susţine că ipoteza scurgerii virusului SARS-CoV-2 dintr-un laborator este "extrem de improbabilă".