De ce să aplici folie de aluminiu pe ferestre. 4 efecte uimitoare

Monika Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
de ce sa aplici folie de aluminiu pe ferestre - FOTO: Freepik@fabrikasimf
de ce sa aplici folie de aluminiu pe ferestre - FOTO: Freepik@fabrikasimf

De ce să aplici folie de aluminiu pe ferestre. Care sunt cele 4 efecte pe care folia de aluminiu le are atunci când este aplicată pe ferestre.

De ce să aplici folie de aluminiu pe ferestre. Facturile de aer condiționat de la mijlocul verii sau de la sfârșitul verii pot fi dramatice. Costul menținerii unei răciri rezonabile a locuinței dvs. în timpul verii crește dramatic cu fiecare nou val de căldură, iar dacă locuiți într-o zonă a țării în care vremea caldă începe devreme și se prelungește până în toamnă, s-ar putea să aveți impresia că nu aveți noroc când vine vorba de a încerca să economisiți bani pentru aerul condiționat sau controlul climei.

De aceea, unii oameni recurg la măsuri extreme - cum ar fi să pună folie de aluminiu pe ferestre.

Ce efect are folia de aluminiu

Folia de aluminiu așa cum este adesea numită, este destinată în primul rând pentru a oferi o acoperire sigură, etanșă și rezistentă la căldură pentru alimente. Este folosită în mod popular pentru a acoperi alimentele fierbinți, pentru a oferi o barieră protectoare peste tăvile de copt sau vasele de gătit în timpul procesului de gătire, sau pentru a ambala anumite tipuri de mâncăruri, dulciuri sau alte articole.

Folia de aluminiu ține la distanță mirosul, umiditatea, germenii, oxigenul și lumina, care ar putea contamina alimentele. De asemenea, blochează orice umiditate, parfum și aromă dorite.

În ceea ce privește menținerea căldurii în afara casei, nu există nicio dovadă că folia de aluminiu în sine este deosebit de eficientă în această sarcină.

Folia de aluminiu de pe ferestre este mai eficientă pentru a împiedica căldura și lumina să pătrundă atunci când o așezați cu partea lucioasă în afară și îi acoperiți partea din spate cu un strat de altceva, cum ar fi izolația sau cartonul, potrivit H2ouse.

Vezi și: Primele patru simptome ale bolii Parkinson. Apar cu 6 ani înainte și așa ar putea fi prevenită boala

Cât de sigură este folia de aluminiu aplicată pe ferestre

Căldura soarelui nu poate topi folia de aluminiu - este suficient de rezistentă pentru a face față temperaturilor ridicate din cuptor, așa că poate face față cu siguranță puterii luminii solare de vară. Și, fiind expusă la căldură, nici nu va radia toxine dăunătoare în casa dvs. atunci când este expusă la soare și căldură.

Folia de aluminiu, protecție împotriva strălucirii

Dacă locuiți într-o casă în care soarele tinde să intre într-un anumit unghi care provoacă o strălucire puternică, s-ar putea să fiți interesat să găsiți o modalitate ieftină de a împiedica acest lucru să se întâmple în mod regulat. Poziția soarelui în momentul în care razele sale pătrund în casă ar putea să interfereze cu utilizarea oglinzii din baie dimineața, sau cu vizionarea televizorului la prânz, sau cu spălatul regulat al vaselor și cu treburile de curățenie în bucătărie la apus.

Oricare ar fi deranjul provocat de strălucire, pentru unii oameni este mai ușor să pună rapid o folie de aluminiu peste geamul incriminat pentru a bloca strălucirea.

Folia de aluminiu pentru întunecarea camerei

Unii oameni pun folie de aluminiu pe ferestre pentru a ține lumina afară. Persoanele care lucrează în schimbul al treilea sau un alt tip de schimb care necesită să doarmă în timp ce soarele răsare trebuie să recurgă adesea la măsuri extreme pentru a se asigura că dormitorul lor este suficient de întunecat pentru a le permite să doarmă.

Jaluzelele sau draperiile pot fi foarte scumpe, așa că unii chiriași sau proprietari de locuințe aleg o soluție rapidă, temporară, ușoară și ieftină.

Vezi și: Tratamentul care distruge cancerul de col uterin. Beatrice Anghel și Sorin Bogdan: Tumoarea va dispărea. Sarea de platină distruge materialul genetic

Folia de aluminiu poate oferi și intimitate

Acoperișurile de ferestre, în general, sunt destinate, cel puțin parțial, să ofere o formă de intimitate atunci când este necesar. Cu toate acestea, acoperitoarele de ferestre, cum ar fi jaluzelele, umbrelele, draperiile, perdelele și obloanele, pot fi destul de costisitoare, mai ales dacă locuința dumneavoastră are multe ferestre de acoperit.

Poate că pur și simplu nu ai atâția bani în acest moment și ai nevoie de o soluție rapidă și ușoară pentru a oferi intimitatea de care ai nevoie în timp ce economisești pentru tratamentele pentru ferestre pe care ți le dorești cu adevărat.

Cum se aplică

- Achiziționați o cantitate suficientă.

- Măsurați-vă ferestrele

- Tăiați și fixați folia cu bandă adezivă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel