De ce să îți speli părul cu cola. Truc incredibil încercat de o vloggeriță: iată ce a obținut. VIDEO

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Cum să îți speli părul cu cola
Cum să îți speli părul cu cola

Vrei să ai un păr înfoiat și strălucitor? Poate merită să încerci metoda unei beauty vlogger care a testat pe părul ei efectele cola.

Sunt multe alte femei care au părul lipsit de culoare și de volum. Nu e ceva neobișnuit sau neașteptat dacă ne gândim la ce ne supunem podoabele capilare: ne spălăm frecvent, ne vopsim, îl întreptăm cu placa, îl punem pe bigudiuri și-l ondulăm. Toate ne afectează părul dar, din fericire, există ceva pe care cel mai probabil îl aveți deja acaasă, care poate schimba totul. Deschideți frigiderul pentru a verifica dacă aveți aveți o sticlă de cola, nu contează marca. 

Utilizarea cola pentru a vă spăla părul ar putea provoca o schimbare foarte mare.

Știați că există multe utilizări pentru cola? O puteți folosi pentru a dilua dungile d ecalcar depuse pe ibric sau la chiuvetă, sau pentru a vă face toaleta lună. Se pare că renumita băutură este formată din constituenți chimici care pot curăța lucrurile. 

De asemenea, puteți scoate gumă din păr. Doar turnați niste cola într-un castron și înmuiați bucata de păr care are guma în ea câteva minute, apoi veți fi umiți cu ce ușurința o scoateți de pe firele de păr. 

Ce efect are pe păr

Nu vă putem garanta efectul acestui tertip, cu toate acestea, merită încercat dacă doriți ca părul dvs. să aibă mai mult volum. Se spune că băutura îi poate da volum și-l face mai luminos.

Cola este foarte acidă și, atunci când este utilizată pe păr, are ca rezultat închiderea și contractarea acelor straturi de păr care arată ca niște solzi atunci când firul se deteriorează. Acest lucru, la rândul său, dă părului o strălucire. Ellko, un vlogger de frumusețe, a încercat acest truc și a fost impresionată de rezultate. Iar video-ul pe care l-a făcut ea are peste 40 de milioane de vizualizări. Ai nevoie doar de două sticle mici de cola și apă pentru a spăla temeinic părul, ca să nu rămână lipicios de la atâta zahăr.

Iată cum a procedat vloggerița: 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel