De Dragobete, un cuplu de 51 de ani împreună s-a vaccinat. MESAJUL lor

Florina Pop |
Data publicării:
Soții Popescu s-au vaccinat împreună   FOTO: Facebook Ro Vaccinare
Soții Popescu s-au vaccinat împreună FOTO: Facebook Ro Vaccinare

Un cuplu de 51 de ani împreună s-a vaccinat împotriva COVID miercuri, 24 februarie, la Spitalul Universitar din București.

Soții Popescu, împreună de 51 de ani, s-au imunizat miercuri, 24 februarie, împotriva infecției COVID. Momentul a fost marcat printr-o imagine pe contul RO Vaccinare. Cei doi au transmis un îndemn românilor să se vaccineze.

”Iubirea învinge timpul!

Vaccinul învinge boala! Astăzi, este despre ei, despre dragoste, dar și despre încredere. Este despre soții Popescu, despre povestea lor de dragoste, care durează atât de frumos... de 51 de ani. Au decis să se vaccineze, la fel cum au trăit mare parte din viața lor: Împreună! Au venit la braț, dis-de-dimineață, să facă doza a doua de vaccin, la Spitalul Universitar de Urgență București. El: cu privirea fermă, dar caldă, de bunic drag: „Vaccinați-vă, să fiți bine!”. Ea: cu ochi zâmbitori, conducându-și mândră soțul spre cabinetul de vaccinare: „M-am săturat să stau în casă! Singurul mod în care vom scăpa de necazul acesta este să ne vaccinăm. Și, iată-ne! Ne vaccinăm!” Câștigă timp, trăiește iubirea! Vaccinează-te!”, pe Facebook Ro Vaccinare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel