DOLIU în Politică. Deputatul PSD Sebastian Radu a murit din cauza COVID-19!

Adisa Codruț |
Data publicării:
Deces,
Deces,

Deputatul de Buzău Sebastian Radu a murit după ce a fost infectat cu noul coronavirus. El s-a luptat cu boala încă de la începutul lunii noiembrie.

Anunţul a fost făcut miercuri, de preşedintele formaţiunii politice, Marcel Ciolacu. „Am primit în această dimineață una dintre cele mai dureroase vești. Bunul meu prieten și coleg Sebastian Radu a pierdut lupta cu acest virus perfid.
Un prieten adevărat, un om care întotdeauna i-a pus pe ceilalți pe primul loc, un om care lasă un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut. Dumnezeu să te odihnească, Sebi! Vei rămâne în sufletele noastre pentru totdeauna!
Condoleanțe familiei! Suntem alături de voi”, a scris el pe pagina sa de Facebook. 

La începutul lunii noiembrie, deputatul Sebastian Radu a fost confirmat cu COVID-19 şi a dezvoltat o formă gravă de boală. De la Spitalul Judeţean din Buzău, el a fost transferat în Capitală şi intubat. Săptămâna trecută, Marcel Ciolacu le spusese colegilor că este nevoie de sânge, pentru că Sebastian Radu era în stare gravă și îi ruga să meargă să doneze, notează Antena 3.
Ulterior, după ce starea sa de sănătate s-a agravat, a fost trimis în Germania, la începutul acestei săptămâni scrie presa locală. Tot acolo, politicianul a şi decedat.
În Germania, urma să facă un transplat de plămâni, însă inima lui a încetat să mai bată în noaptea de marţi spre miercuri.

Sebastian Radu a fost viceprimar al municipiului Buzău, este la primul mandat de deputat și este membru al Comisiei pentru sănătate și familie din Camera Deputaților. El nu s-a mai aflat pe lista PSD Buzău pentru un loc în Parlamentul României. Sebastian Radu avea 50 de ani, era tatăl a doi băieți.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel