Două suspiciuni de infecție cu coronavirus, în Baia Mare. Femeile au venit din Italia

Angela Sabău |
Data publicării:
Transportate la spital cu izoleta
Transportate la spital cu izoleta

Două femei din Baia Mare au fost transportate la Spitalul de Boli Infecțioase din Baia Mare cu suspiciune de infecție cu coronavirus. Se așteaptă rezultatul analizelor.

Două femei din Baia Mare, în vârstă de 56, respectiv 30 de ani, au sunat la 112 și au fost transportate cu izoleta la Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare, având simptome precum febră, tuse seacă, durere în gât. Ambele persoane erau venite din Italia și se aflau în izolare la domiciliu. Au fost recoltate probe care vor fi trimise la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca, potrivit CJSU Maramures.

La această dată, în județul Maramureș sunt 655 persoane izolate la domiciliu, cifră ce include și membrii familiei, iar 17 persoane se află în carantină. Maramureșenii aflați în carantină sunt persoane sănătoase, fără simptomatologie specifică bolii, dar pentru că vin din Italia, țara care se află în zona roșie, s-a acționat conform procedurilor operaționale, fiind plasați în carantină instituționalizată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel