De ce se înveleşte ciocolata în staniol. Motivul este incredibil

ciocolata-staniol_23314800

Cercetările arată că ciocolata poate îmbunătăți colesterolul, tensiunea arterială, fluxul sanguin, reglează glicemia și dă o stare de bine. Cu alune, fructe de pădure, lapte sau stafide, în orice...

Folia de staniol care învelește ciocolata are rol esențial, ce nu ține de design. Este necesar pentru a opri untul de cacao gras din interiorul ambalajului să se topească pe cutie. Totodată, o altă explicaţie este că protejează aroma. Industria ciocolatei foloseşte această folie închisă ermetic pentru ca produsul să nu îşi piardă din calitate, dar şi pentru că este transportată mai uşor, scrie clickpentrufemei.

Google News icon  Urmărește-ne și pe Google News - abonează‑te!

Articole similare

Știrile zilei în Sănătate și Farma

08 aug 2025, 14:57
Producătorii de medicamente ajustează previziunile financiare, în timp ce unele dispozitive medicale întâmpină probleme tehnice ce afectează tratamentele pentru diabet și obezitate.