De ce se înveleşte ciocolata în staniol. Motivul este incredibil

ciocolata-staniol_23314800

Cercetările arată că ciocolata poate îmbunătăți colesterolul, tensiunea arterială, fluxul sanguin, reglează glicemia și dă o stare de bine. Cu alune, fructe de pădure, lapte sau stafide, în orice...

Folia de staniol care învelește ciocolata are rol esențial, ce nu ține de design. Este necesar pentru a opri untul de cacao gras din interiorul ambalajului să se topească pe cutie. Totodată, o altă explicaţie este că protejează aroma. Industria ciocolatei foloseşte această folie închisă ermetic pentru ca produsul să nu îşi piardă din calitate, dar şi pentru că este transportată mai uşor, scrie clickpentrufemei.

Google News icon  Urmărește-ne și pe Google News - abonează‑te!

Articole similare

Donald Trump, din nou la spital

12 oct 2025, 09:57
Donald Trump, președintele Statelor Unite ale Americii, a ajuns din nou la spital. Ce se întâmplă cu președintele SUA, la doar câteva zile după ce medicii au anunțat că este într-o stare...