Dr. Anca Hâncu: Ce trebuie să faci ca să fii sănătos. Interviurile DC News și DC Medical

Dana Lascu / 06 Martie 2021 / 17:57
EXCLUSIV
Dr. Anca Hâncu, medic nutriționist și doctor în medicină
Dr. Anca Hâncu, medic nutriționist și doctor în medicină

Dr. Anca Hâncu, medic nutriționist, vine la Interviurile DC News și DC Medical, de la ora 18.00, ca să ne explice ce înseamnă cu adevărat stilul de viață sănătos, și de ce este el atât de important acum, în pandemia COVID-19. 

Vă invităm să urmăriți o emisiune extrem de interesantă sâmbătă, 6 martie 2021, la DC News și DC Medical, de la ora 18.00, atât pe paginile de Facebook, cât și pe Youtube, dar și pe DC News TV. 

Veți afla direct de la specialist adevărul despre dietele minune, despre abundența de produse care ne tentează pe rafturile magazinelor, dar veți afla și care sunt alimentele interzise dacă vreți să fiți sănătoși.

Despre Dr. Anca Hâncu:

Este medic, doctor în medicină - nutriție, absolventă a facultății de medicină din Cluj-Napoca, în ulimii ani își urmează vocația și parcure un master de nutriție, după care finalizează doctoratul în nutriție in 2016 la Universitatea de medicină “Carol Davila“ din București.

În această perioadă, colaborând cu o importantă companie din industria alimentară organizează nenumarate programe de educație pentru medici și pentru angajații companiei, realizând sesiuni cu peste 300 de persoane, anual, în special dedicate stilului de viață sănătos. De asemenea, în colaborare cu importanți lideri de opinie contribuie la programe de e-learning pe teme de nutriție pentru medicii de familie. Este membru al Board-ului stiințific al “Fundației pentru alimentație sanătoasă“ , construind proiecte pentru stilul de viața sanătos.

În prezent, îsi dedică timp pacienților, dar oferă si consultanță pe proiecte educaționale companiilor. În fața pacienților, consultația se face individualizat, în funcție de valorile personale ale fiecărui pacient, în funcție de stilul său specific, Dr. Anca Hâncu realizând un program de consultații nutriționale prin care invață pacienții să adopte stilul de viață sănătos, în acord cu preferințele alimentare, cu valorile individuale, adaptat programului de muncă, evenimentelor din familie și societate la care este expus fiecare.

 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy