Dr Cristian Onia, pacientul COVID-19 cu simptome ușoare și donarea de plasmă. INTERVIU

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Chirurgul Cristi Onia a venit de la Focșani ca să doneze a doua oară. Foto: Facebook CTS București
Chirurgul Cristi Onia a venit de la Focșani ca să doneze a doua oară. Foto: Facebook CTS București

Chirurgul Cristian Onia de la Spitalul Județean de Urgență Focșani vorbește, de la ora 15.00, la Interviurile Dc News și DC Medical despre experiența ca pacient care a trecut prin COVID-19 având simptome ușoare și despre cât de importantă este donarea.

Chirurgul Cristian Onia, de la Spitalul Județean de Urgență, a venit de două ori de la Focșani la București ca să doneze plasmă pentru pacienții care se luptă cu forme grave de COVID-19. 

Cum a aflat că este infectat și cât de norocos se consideră că a avut o formă foarte ușoară a bolii, veți afla chiar de la el, într-un interviu care va fi difuzat la ora 15.00, pe paginile de Facebook și Canalele de Youtube ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel