Dr Cristian Pandrea: Medicina de Urgență și tromboliza în AVC. Interviurile DC Medical

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
  LIVE
Dr Cristian Pandrea. Foto: DC Medical
Dr Cristian Pandrea. Foto: DC Medical

Cu o zi înainte de Ziua Mondială a Accidentului Vascular Cerebral, Dr Cristian Pandrea vine la Interviurile DC Medical, de la ora 10.00, pentru a ne explica cum se face intervenția salvatoare în cazul unui pacient cu  AVC. 

Dr Cristian Pandrea, medicul Coordonator al Departamentului CPU/AMBULANȚĂ de la Spitalul Clinic Sanador, vine astăzi, de la ora 10.00, la Interviurile DC Medical pentru a explica pas cu pas, care este parcursul unui pacient din momentul în care face accident vascular cerebral (AVC) până când ajunge să fie tratat în secția de neurologie a unui spital. 

Vom vorbi, printre altele, despre ce este accidentul vascular cerebral (AVC), care sunt semnele care îl preced sau simptomele care arată că s-a produs unul, ce trebuie să spui când suni la 112 ca să anunți un AVC, ce tip de ambulanță ți se va trimite și ce va face echipajul ei – pacientului pe durata transportului, cum este preluat pacientul la Secția de Primiri Urgențe și ce investigații i se fac. 

Dr Cristian Pandrea ne va explica și ce înseamnă Tromboliza și de ce ea trebuie făcută într-un interval scurt de timp de la declanșarea accidentului vascular cerebral, dar și ce se întâmplă cu pacientul după procedura salvatoare. 

Emisiunea va fi transmisă pe canalul de Youtube și pagina de Facebook ale DC Medical, de la ora 10.00. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel