Dr Monica Pop, critici dure după închiderea cabinetelor private

Angela Sabău |
Data publicării:

Dr. Monica Pop a criticat măsura închiderii cabinetelor private. Ea a subliniat că medicii din spitalele de stat sunt foart expuse infectării.

Dr. Monica Pop a criticat măsura închiderii cabinetelor private în contextul pandemiei de coronavirus. Ea a explicat că medicii din spitalele de stat sunt foarte expuşi la infectarea cu noul coronavirus. 

„Spitalele nu aveau cum să fie pregătite pentru asemenea catastrofă, dar trebuiau să aibă o rezervă de echipament în cantitate destul de mare. Gândiţi-vă că în ultima perioadă nici nu s-a mai operat, deci au mai rămas materiale sanitare. Apoi, toţi managerii trebuie să se gândească cum să conducă, deşi  nu e uşor, şi îi felicit pe cei care au epidemiologi în spitale. Noi avem materiale, dar nu avem teste, deşi le-am cerut. Dacă există un număr aşa mare de teste încât se poate face testarea bucureştenilor, atunci toate spitalele ar trebui să fie dotate cu teste”, a spus ea la Antena3.

Clinicile private primesc doar urgențe, conform deciziei MAI. 

Puteți citi declarația ei completă pe DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel