Dr Monica Pop, critici dure după închiderea cabinetelor private

Angela Sabău / 27 Martie 2020 / 22:15

Dr. Monica Pop a criticat măsura închiderii cabinetelor private. Ea a subliniat că medicii din spitalele de stat sunt foart expuse infectării.

Dr. Monica Pop a criticat măsura închiderii cabinetelor private în contextul pandemiei de coronavirus. Ea a explicat că medicii din spitalele de stat sunt foarte expuşi la infectarea cu noul coronavirus. 

„Spitalele nu aveau cum să fie pregătite pentru asemenea catastrofă, dar trebuiau să aibă o rezervă de echipament în cantitate destul de mare. Gândiţi-vă că în ultima perioadă nici nu s-a mai operat, deci au mai rămas materiale sanitare. Apoi, toţi managerii trebuie să se gândească cum să conducă, deşi  nu e uşor, şi îi felicit pe cei care au epidemiologi în spitale. Noi avem materiale, dar nu avem teste, deşi le-am cerut. Dacă există un număr aşa mare de teste încât se poate face testarea bucureştenilor, atunci toate spitalele ar trebui să fie dotate cu teste”, a spus ea la Antena3.

Clinicile private primesc doar urgențe, conform deciziei MAI. 

Puteți citi declarația ei completă pe DC News. 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy