Dr Monica Pop, ÎNFURIATĂ: Asta CINE O PLĂTEȘTE? Achiziția de măști neconforme e zădărnicirea combaterii bolilor!

Dana Lascu / 01 dec 2020 / 16:00
Mască, pericol COVID-19. Foto: pixabay
Mască, pericol COVID-19. Foto: pixabay

Cunoscutul medic oftalmolog, prof dr Monica Pop e înfuriată pentru că ea crede că în scandalul măștilor false nimeni nu va plăti pentru zădărnicirea combaterii bolilor. 

„Achiziția de măști neconforme = Zădărnicirea combaterii bolilor!! CLAR, NU??!!

Răspundere, amenzi? DNA?! NIMIC!!!

Cine plătește pentru românii (poate mii) contaminați, victimele măștilor proaste? Mai sunt și plătite dublu de români?!

Da, s-a recunoscut că au fost neconforme! Și?! Nu e nimeni vinovat?!! 

Se dorește mușamalizarea acestui act, indubitabil responsabil de mii de infectări?! 

Tot oamenii sunt vinovați?! Tot acuzați mereu! Cei care au achiziționat măștile neconforme, purtate inutil, NU??!!

NIMENI??!!

Românii au plătit de 2 ori măștile: o dată din bugetul țării, deci din banii lor (noștri), apoi când le cumpără, cu banii lor.
S-a recunoscut că o parte (multe de tot) din măștile achiziționate de statul român sunt (au fost) neconforme. Deci, purtate degeaba! Deci, s-au îmbolnăvit mulți din cei neprotejați de ele, deși ei le-au au purtat corect și au avut toată bunăvoința! Tot oamenii sunt vinovați și pentru asta?! Dl ministru al economiei, întrebat de media, recunoaște lipsa de conformitate a unor măști și răspunde că vor fi inscripționate ca obiecte care „acoperă nasul și gura”!!!!! Nu creeeed!

Pe stradă - numai oameni cu mască, nu am văzut nici măcar unul fără! Câți din ei le poartă pe cele neconforme (luate din bănuții proprii, și așa atât de puțini în pandemie)???!!! Câte victime a făcut acest ACT???!!! Cum e posibil??!! Uite că e! În văzul lumii! DAR... TĂCEREEE! CĂ... E DE AUR!

NIMIC! Nici oamenii, nici medicii, nimeni din cei care pledează pentru purtarea măștii (foarte foarte corect, de altfel) deși au auzit și ei și știu că au fost mulți infectați pentru că au purtat măști care nu fac protecție corectă, nu au spus nimic!!! Deși știe oricine că e clar una din justificările numărului mare de infectări!”, a scris prof dr Monica Pop, pe pagina sa de Facebook. 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy