Dr Olivia Sgarbură: Tot ce trebuie să știi despre carcinomatoza peritoneală. Academia de Sănătate

Dana Lascu / 03 ian 2021 / 19:47
  LIVE
Dr Olivia Sgarbură. Foto: Facebook
Dr Olivia Sgarbură. Foto: Facebook

Dr. Olivia Sgarbură, chirurg la Institutul de Cancer din Montpellier, este invitata de luni, 4 ianuarie, a academicianului Irinel Popescu la Academia de Sănătate. Emisiunea va începe de la ora 11.00.

Invitatul de luni al emisiunii Academia de Sănătate este Dr. Olivia Sgarbură, chirurg oncolog la Institutul de Cancer din Montpellier (unul dintre cele mai reputate institute de cancer din Franța), doctor în științe medicale, expert european în carcinomatoza peritoneală și cercetător afiliat INSERM 1984, unde, în calitate de cercetător studiază rezistența la chimioterapie și noi molecule anticancer. 

La această nouă ediție a emisiunii Academia de Sănătate, academicianul Irinel Popescu, realizatorul acesteia, a explicat că „vom aborda un subiect de oncologie, un subiect dificil, un subiect relativ controversat și un subiect în care există puține centre de excelență, puține zone de expertiză, cel puțin la nivel național, câteodată și la nivel internațional. Este vorba de ceea ce numim carcinomatoză peritoneală, adică atunci când un cancer se răspândește în întreaga cavitate peritoneală și o să vedem ce posibilități avem de a lupta cu această fază a unui cancer”. 

Emisiunea va fi retransmisă luni, 4 ianuarie, de la ora 11.00, simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube, ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy