FOTO: Dr Valeriu Gheorghiță, după ce a vaccinat personal românul cu numărul 1 milion. „Doamna era bucuroasă, eu am avut emoții”

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Col dr Valeriu Gheorghiță vaccinând persoana cu numărul 1 milion. Foto: gov.ro
Col dr Valeriu Gheorghiță vaccinând persoana cu numărul 1 milion. Foto: gov.ro
Dr Valeriu Gheorghiță, foto centru.
Dr Valeriu Gheorghiță, foto centru.
  • Col dr Valeriu Gheorghiță vaccinând persoana cu numărul 1 milion. Foto: gov.ro
  • Dr Valeriu Gheorghiță, foto centru.

Coordonatorul campaniei de vaccinare din România l-a vaccinat personal pe românul cu numărul 1 milion. Este vorba de o doamna în vârstă, care era tare bucuroasă că a apucat să se vaccineze, a spus col dr Valeriu Gheorghiță, care a mărturisit că a avut emoții!

Românul cu numărul 1 milion vaccinat contra COVID-19 este o femeie în vârstă de 86 de ani - cu ceva sechele după o boală neurologică, dar care are un tonus psihic bun și era bucuroasă că se vaccinează. 

„Evident că a fost foarte încântată, ne-a transmis că e realmente bucuroasă că a reușit să se vaccineze, că a reușit să se programeze și că astăzi a fost clasată ca persoana cu numărul 1 milion din România care a fost vaccinată”, a spus dr Valeriu Gheorghiță. 

Managerul SUUB, Prof. Dr. Cîrstoiu Florin-Cătălin, a fost cel care a dezvăluit că femeia a fost vaccinată chiar de doctorul Valeriu Gheorghiță. „Și ce pot să vă spun că dr Gheorghiță, care a vaccinat-o pe doamna, n-a avut emoții”, a spus acesta. 

Dar Valeriu Gheorghiță, însă, a negat! „Domnule profesor, am avut de fapt emoții! Mă gândeam că această întrebare mi se va adresa, de ce am ales să vaccinez eu. Pot să vă spun că ceea ce mi-a lipsit în această perioadă a fost contactul cu pacienții mei. Sunt medic, am fost și sunt apropiat de toți pacienții mei. Din acest punct de vedere pot să vă spun că în perioada următoare intenționez să fac și activitate de voluntariat în anumite centre de vaccinare, poate chiar în centre mobile, împreună cu parte din echipa pe care o coordonez. Pentru că noi vrem să fim, și asta organizăm, totul în beneficiul persoanei care dorește să se vaccineze, iar pentru noi este o onoare că putem să contribuim practic, în mod direct, la aceste activități”. 

deocamdată nu s-a luat o decizie dacă vaccinul AstraZeneca va fi administrat și persoanelor peste 55 de ani, așa cum se face deja în alte țări. 

„Încă nu, așteptăm răspuns. Ieri a fost prima întrunire a comisiei științifice, urmează să se valideze un răspuns”, a explicat dr Valeriu Gheorghiță. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel