Dr. Vasi Rădulescu: Rezultatele nu mint! Dacă aș fi la Ministerul Sănătății, asta aș face

Cătălina Burghelea / 17 feb 2021 / 14:40
FOTO facebook
FOTO facebook

Medicul specialist internist Vasi Rădulescu spune că, deși există tot felul de intimidări cu privire la vaccinarea anti-COVID-19, mai mult de 75% dintre oameni se vaccinează fără probleme.

"Să nu aveți niciun dubiu cu privire la intenția oamenilor de a se vaccina. Dacă statul are mecanisme clare și campanii coerente, cred că mai mult de 75% din oameni se vaccinează fără probleme. Cei care sunt anti- sunt puțini și vocali. Ei nu contează în ecuația imunității. Ei dau doar impresia, prin zgomotul generat, că ar fi mulți, dar în realitate oamenii îmbrățișează știința și adevărul ei absolut. Degeaba strigă unii, degeaba cerșesc alții atenție cerând să fie înjurați. Cred că aceștia ar trebui ignorați. Ei pur și simplu nu contează și nu merită să ducem atenția mai mult pe ei. Dacă avem campanii bune, stocuri suficiente de vaccinuri, oamenii se vaccinează anti Covid, gripă, HPV. Pentru că rezultatele nu mint. Știința adevărată grăiește prin rezultatele sale remarcabile. Dacă aș fi la Ministerul Sănătății, aș face din vaccinare o prioritate majoră.", a scris, miercuri, dr. Vasi Rădulescu pe Facebook. 

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy