Dragoș Dolănescu, vaccinat de cinci ori: „Am vrut să le fac pe toate, să arăt că nu se întâmplă nimic cu mine”

Angela Sabău |
Data actualizării: | Data publicării:
Dragis Dolănescu    Sursa foto: Facebook
Dragis Dolănescu Sursa foto: Facebook

Dragoș Dolănescu a vrut să fie un exemplu pentru cei care se tem de vaccin și s-a imunizat de cinci ori în America.

Dragoș Dolănescu, fiul regretatului interpret de muzică populară, Ion Dolănescu, a șocat o lume întreagă după ce a declarat că s-a imunizat de cinci ori cu trei vaccinuri diferite. Deputatul din Costa Rica a vrut să dea un exemplu tuturor și să demonstreze că vaccinul anti-Covid nu le va face rău. 

El s-a vaccinat până acum de cinci ori, cu trei tipuri de vaccin diferite. Deputatul a mărturisit că întreaga sa familie a trecut prin boală, dar au reușit să se facă bine și să lupte cu virusul COVID-19. 

„Toată familia a avut coronavirus. Primul care a luat virusul a fost Ion, care ne-a dat la toți. A fost ca o răceală puternică. Am stat 14 zile în casă. Eu mi-am făcut cinci vaccinuri în SUA și Costa Rica.

Știi că eu merg mult la Miami și mi-am făcut acolo vaccinul Johnson&Johnson, apoi m-am imunizat cu Pfizer. La ceva timp am făcut în Costa Rica și vaccinul de la AstraZeneca. Am vrut să le fac pe toate, să arăt că nu se întâmplă nimic cu mine. Toată familia și-a făcut vaccinul, mai puțin Darius, fiul meu cel mic, care a împlinit 11 ani.”, a declarat Dragoș Dolănescu pentru Click!.

Citește continuarea pe Spectacola și află de ce vrea să revină în România fiul cel mic al lui Ion Dolănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel