DRAMA unui bărbat cu COVID-19. I-au spus să-și sune familia pentru ultima dată. „I-am implorat să nu mă lase să mor”

Adisa Codruț |
Data publicării:
Foto: Darren Buttrick / Facebook
Foto: Darren Buttrick / Facebook

Un bărbat infectat cu COVID-19 a povestit cum a trecut prin cele mai grele apeluri din viața lui, când și-a sunat soția, fetele, părinții și prietenii să le spună că ar putea fi ultima dată când vor vorbi. 

Darren Buttrick are 49 de ani, este soț și tată a trei copii. În martie, s-a infectat cu noul coronavirus, SARS CoV-2, și s-a îmbolnăvit atât de rău încât doctorii i-au spus să-și sune familia pentru a-și lua rămas bun.

Chiar și după ce s-a vindecat de COVID-19, bărbatul povestește că a rămas atât de speriat încât nu voia să adoarmă de frică, de teama că s-ar putea opri din respirat.

Revenirea sa la viața normală este considerată un miracol. Acum donează plasmă pentru a-i ajuta pe cei care se luptă cu virusul. A donat deja de șapte ori. Întreaga sa poveste, pe DC News. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel