Experții medicali din SUA, mesaj pentru Trump: Închideți țara și opriți Covid-19

Coronavirus, COVID-19
Coronavirus, COVID-19

Peste 150 de experți medicali din SUA, oameni de știință, profesori și asistenți medicali au semnat o scrisoare prin care cer liderilor politici să închidă țara pentru a opri pandemia de coronavirus.

"Cel mai bun lucru pentru națiune este să nu se redeschidă cât mai repede, ci să salveze cât mai multe vieți", au scris ei în documentul trimis joi administrației Trump, membrilor din conducerea Congresului și guvernanților, notează CNN. 


„În momentul de față, suntem pe cale de a pierde mai mult de 200.000 de vieți până la 1 noiembrie. Cu toate acestea, în multe state oamenii pot bea în baruri, se pot tunde,  mănâncă în restaurant, își fac tatuaje, masaj și multe alte activități normale, plăcute, dar neesențiale", se arată în scrisoarea acestora


Recomandările experților vin în condițiile în care Statele Unite au înregistrat joi peste 4 milioane de cazuri de COVID-19 și 144.072 de decese, potrivit Universității Johns Hopkins.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel